Badkamerrenovaties & betegeling

Badkamerrenovatie douche

Is er een totaalrenovatie in uw badkamer vereist?

Wanneer er een totaalrenovatie in uw badkamer vereist is, kan u op onze ervaring als aannemer terugvallen. Net als bij dakwerken en bijgebouwen waken we steevast over de kwaliteit van onze materialen, zodat uw badkamer nog jarenlang in optimale staat blijft verkeren. U hoeft ons slechts een aanzet te geven en wij komen met een ontwerp op de proppen waarin alle beschikbare ruimte ten volle benut wordt. In de offerte zetten we alle verwachte kosten op een rij.

Uw badkamerrenovatie inclusief tegelwerken

Tijdens een badkamerrenovatie buigen we ons over alle mogelijke aspecten. Behalve de afbraak en sanitaire werken (oftewel loodgieterij) nemen we de elektriciteitswerken en tegelwerken voor onze rekening.

Qua sanitaire installaties (bv. inloopdouches & kranen) zweren we bij de producten van Van Marcke. Specifiek voor vloertegels en wandtegels hebben we dan weer een partnerschap met Botha in Aalter. In de toonzaal van die leverancier kan u alle beschikbare betegeling bekijken en de medewerkers aanspreken met eventuele vragen.

Voor een badkamerrenovatie doen we niet alleen Aalter en omgeving aan, maar ook de rest van Oost-Vlaanderen. Op aanvraag zijn we klanten in West-Vlaanderen graag van dienst.