Dakwerken & VELUX

Dakwerken aan hellende & platte daken

Aangezien dakwerken aan hellende en platte daken tot ons vakgebied behoren, is Bartconstruct uit Aalter uw dakwerker bij uitstek. Zowel nieuwe daken aanleggen als bestaande renoveren, is voor ons een welkome uitdaging. Hieronder vindt u een greep uit ons takenpakket:

Als u voor de dakbedekking nog over geschikte materialen of kleuren twijfelt, nodigen wij u uit in onze toonzaal. Daar hebben we onze hele collectie uitgestald en kunnen we u makkelijk adviseren. U zal merken dat duurzaamheid bij ons een doorslaggevende rol speelt.

Een VELUX-dakraam plaatsen of vervangen

Om een VELUX-dakraam te plaatsen of te vervangen, hebben we eveneens alle kennis in huis. Daarbij installeren we niet alleen de ramen zelf, maar leveren we tegelijkertijd de bijbehorende VELUX-gordijnen en accessoires.

Zodra uw nieuwe VELUX geplaatst is, testen we het dakraam uitvoerig om er zeker van te zijn dat het correct werkt. Stuur ons gerust een bericht om uw voorkeuren met ons te delen. Voor dakwerken in Aalter en bij uitbreiding in heel Oost-Vlaanderen én West-Vlaanderen plannen we vrijblijvende plaatsbezoeken.

Veluxrolluik min
screens voorzet nieuwbouw hakendover aluandries LR

Trotse verdeler van Wilms

Sinds kort zijn we bij Bartconstruct trotse verdeler van Wilms. We verkopen zowel screens en zonwering als rolluiken van het merk. Gekoppeld aan uw VELUX-dakraam zijn de screens en zonwering ideaal om koelte te creëren op warme dagen. De screens in het bijzonder kan u naar wens personaliseren in verschillende kleuren. Voor meer informatie over de mogelijkheden kan u ons contactformulier vervolledigen.